HTML

Hűvös vadász

Csajozás és önreflexió. Tudatos élvezet.

Friss topikok

  • rekettye: ...mondjad! :D (2010.10.27. 00:31) Tovább is van
  • huvosvadasz: Na, úgy látszik sikerült túlzásba vinni az okoskodást a sztorizás kárára :). Semmi nem lett. Egyik... (2010.09.13. 15:41) Hihetően tagadni
  • rekettye: Nohát! Eddig azt hittem, hogy a véleményemmel egyedül vagyok - én lennék ElsőŐ :). Ezek szerint vi... (2010.08.31. 19:46) Mi a cél
  • huvosvadasz: @hemill: Hát sokkal intenzívebb volt az egész szitu, szóval nem annyira meglepő :). De azért neke... (2010.08.27. 22:06) Kamionosok és kurvák
  • huvosvadasz: Hát beakadt ez a félmondat, ha vonatozásról van szó, akkor ez ugrik be először, de szerintem a fél... (2010.08.21. 16:46) Ültünk a vonaton

2010.02.26. 10:31 huvosvadasz

Normális

Tegnap egy kedves kommentelő - egy az eddigi kettő közül - megjegyezte, hogy a blogom elég lehangoló képet mutat a mai trendi lányokról. Hát először is a kis célpontjaim nevében köszönöm, hogy így látatlanban trendinek címkézitek éket (hadd legyen már többes szám, annyival természetesebb - köszi). Másodszor ott válaszoltam, hogy azért talán nem annyira megrázó a helyzet, csak hát a perverz agyammal úgy látszik ezeket a történeteket tudom szórakoztatóra megírni. Vagy hát legalábbis ezeknek a megírása szórakoztat engem jobban. De hogy kicsit igazságosabá tegyem a képet, leírom a keddi randit ex típusú lánnyal, ami egyszerűen csak normális volt.

Abban maradtunk, hogy kedden mozizunk, én meg addig halogattam, hogy felhívjam, amig el nem kellett jönni az irodából. Mentségemre szóljon, hogy az utolsó percekben, amikorra a hívást halasztani terveztem, eszembe jutott, hogy nem ártana B és C opciót nézni, hátha az eredetileg ajánlott film mégsem jön be neki. Jól tettem, mert nekem ment el a kedvem tőle. Így viszont telefonálni nem maradt idő, tömegközlekedés közben meg elég kényelmetlen. Na sikerült addig elhúzni az időt, amig ő csörgött rám. Ha lett volna nagyon min izgulni, akkor itt behúztam volna egy strigulát, hogy na, azért meg van fogva a lány, de az első "majd hívlak" kört leszámítva tök normálisnak tűnik, szóval ennek nem volt túl sok jelentősége.

A moziba végül  nem sikerült eljutni, mert arra az előadásra, amire mentünk volna, egy cég felvásárolta az egész termet, értelmes alternatíva meg nem volt, így aztán beültünk valami füstös pláza kévézóba és beszélgettünk két órát. Mondtam, hogy semmi izgalmas, olyan normális. Gondolom. Azért nekem kicsit olyan érzésem volt, mintha ez megint valami elcseszett netes első randi lenne. Egy ilyen szórakozóhelyes ismerettségen alapuló második találkozástól azért többet vártam. Hogy több mit, azt nem tudom. Több intimitást, oldottságot, haladást. Persze a buliban sem nagyon sikerült oldani a lányt, ott is távolságtartó volt, azóta el is telt több, mint két hét, szóval szinte a nulláról kezdtük. Tehát normális volt. Ja, és hát ahogy már szó volt róla, ez hódítás. Csak asszem nem nagyon van türelmem és kedvem ehhez.

Egyrészt nincs, mert csak. Másrészt nincs, mert nem passzol abba a - feltehetőleg fura - etikai szabályrendszerbe, amit felállítottam. Ha egy kapcsolat gyorsan és könnyedén alakul ki, akkor a másik fél nem nagyon hibáztathat azért, hogy végül én nem vettem komolyan, hogy kikezdtem vele, amikor tudtam magamról, hogy most nem tudok komolyan venni senkit (vagy őt, ez végülis onnan nézve mindegy). De ha időt és energiát áldozok rá, akkor ezzel azt a fals üzenetet küldöm, hogy én kész vagyok komolyan venni őt. Talán pont ez a célja ennek a játéknak. Már amennyire a normalitás játék.

Pedig hát dehogy vagyok kész. Nem vagyok kész, mert még nem telt el elég idő az előző szakítás óta. Ugye, ez szépen és tolerálhatóan hangzik. Bezzeg, ha azt írom, hogy nem voltam elég ideig szabad, az nem. Na mindegy. Ugyanaz. A lényeg az, hogy megtisztulatlanul, a vágyak kiégetése nélkül beleugrani egy kapcsolatba felelőtlenség. A saját és az ő életének és lehetőségeinek pazarlása.

Ráadásul a lány ex típusú, legalábbis külsőre, ami különösen veszélyes. Becsapós. Az elején megvezeti az embert, aztán sokkal előbb múlik a varázs. Gondolom.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://huvosvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr771791240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sicc! 2010.02.26. 14:08:59

Két kérdés:
1. Hol vannak füstös plázahelyek, mert ahova én megyek, ott sehol sem lehet dohányozni? :)
2. Lazulj már legalább te. Olyan nincs, hogy "most fél évig csak futózok, májusban megtisztulok, júliusban meg jöhet a komoly csaj". Vagy úszol az árral, és engeded, hadd jöjjön, aminek jönnie kell, vagy örökösen a naptáradat nézed, hogy most éppen minek van itt az ideje. És éppen te Kunderáztál valamelyik posztban, ami egyébként pontosan idézve így hangzik (ez nem kioktatás, hanem kikerestem, mert én is imádom azt a könyvet):
"Nem a szükségszerűség, hanem a véletlen van teli varázzsal. Ahhoz, hogy a szerelem felejthetetlen legyen, úgy kell röpködnie körülötte az első pillanattól a véletleneknek, mint a
madaraknak assisi Szent Ferenc vállánál." Legyen az a projekt inkább, hogy nincs projekt, akkor magaddal szemben is kevesebb az elvárás, nincs teljesítménykényszer, ennél fogva pofára is kevesebbet esel. És nem csak úgy lehet közölni a csajjal a közlendőket, hogy bele a pofájába, hanem kiderül az a beszélgetésekből, mármint az értelmesebbje számára. Aki meg nem érti, az már az ő baja.

sicc! 2010.02.26. 14:09:47

Ja, a második kérdés ugye amolyan nemkérdés-kérdésre sikeredett. Na, nesze neked mindjárt két komment :)

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.02.26. 14:32:42

@sicc!: Nyugi, le vagyok lazulva. De azért köszi. Tudom, hogy nem úgy látszik és kicsit unom is, hogy az életben is sok ismerősnek kell emiatt magyarázkodni. Egyszer szoktam fejenként. Nekem jár az agyam, elemzek, megfigyelek. De ezt nem csinálom, hanem történik. Alapvetően nem agyaltam azen, csak - pont a te kommented miatt is - gondoltam írok egy olyan bejegyzést, amiben semmi gázos nincs. Csak közben eszembe jutott még egy pár gondolat.

Az időről meg - ebben nem értünk egyet. Nincs kitűzve, hogy május, vagy június. Viszont ismerem magam és voltam is már olyan helyzetben egyszer, hogy túl korán mentem bele valamibe. Nem jó. Én azt gondolom, hogy vannak fázisok az ember életében (na jó az én életemben), amiket végig kell csinálni. Vágyakat kiélni. Természetesen nem tudom előre, hogy mikor lesz vége, de amig nincs vége, addig nincs. Bizonyos dolgokkal kapcsolatban nem hiszek a sodródásban. Pontosabban azt gondolom, hogy teljesen irányítatlanul és cél nélkül sodródni nem jó. Az sem, ha görcsösen markolja az ember a kormányt. Valahol a kettő között. Úgy kb.-ra tudd, hogy merre mennél, vagy legalább azt, hogy merre nem, de ne minden lépést tervezz meg előre. Hát kb. ezt csinálom, de ebből következően - ahogy abban a bejegyzésben is leírtam - Kunderával azóta ebben nem annyira értek egyet. És kösz az aggódást, de ha jön valami nagyon szuper véletlen, akkor nem fogom lepattintani :).

Ez a dohányzós pláza a Mammut II. aljában volt, elég eldugott, bemész és a földszinten egy szűk folyosón kell elmenni jobbra.

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.02.26. 14:41:57

@sicc!: Ja igen, és hogy hogy lehet közölni - ebben egyetértünk. Már csak azért is, mert a bele az arcába módszer akkor sem működik, ha egyébként mondjuk el tudná fogadni a lény, hogy hát itt most az ásó-kapánál kevesebbről lesz szó. Mert kell az illúzió (még nekünk is). Tehát metakommunikatívan közli az ember, ami ugye bizonyos helyzetekben egyszerűbb, másokban meg nehezebb. Pont erről is szólt, amit írtam. Hogy ott átmehetnek olyan másodlagos jelzések is, amiket nem szeretnék. Nyugi, nem kattogok, csak beszélek róla. :)

sicc! 2010.02.26. 15:15:06

Hát ugye, ordas nagy közhely, hogy véletlenek nincsenek, de azért igaz ám. Úgyhogy a Kundera idézetben és a véletlen helyére a sorsszerűség szót tenném, vagy valami ilyesmit. Szóval, előbb-utóbb veled is fog történni valami, te meg majd jól kielemzed itt, mi meg leugatunk. :)
süti beállítások módosítása