HTML

Hűvös vadász

Csajozás és önreflexió. Tudatos élvezet.

Friss topikok

  • rekettye: ...mondjad! :D (2010.10.27. 00:31) Tovább is van
  • huvosvadasz: Na, úgy látszik sikerült túlzásba vinni az okoskodást a sztorizás kárára :). Semmi nem lett. Egyik... (2010.09.13. 15:41) Hihetően tagadni
  • rekettye: Nohát! Eddig azt hittem, hogy a véleményemmel egyedül vagyok - én lennék ElsőŐ :). Ezek szerint vi... (2010.08.31. 19:46) Mi a cél
  • huvosvadasz: @hemill: Hát sokkal intenzívebb volt az egész szitu, szóval nem annyira meglepő :). De azért neke... (2010.08.27. 22:06) Kamionosok és kurvák
  • huvosvadasz: Hát beakadt ez a félmondat, ha vonatozásról van szó, akkor ez ugrik be először, de szerintem a fél... (2010.08.21. 16:46) Ültünk a vonaton

2010.02.23. 10:29 huvosvadasz

Nyilvános Lány jegelve

Tegnap mozizni voltunk Harcosanyuval, mert az történt, hogy mindkettőnket ejtett aznapra a randipartner. Ő azóta túl van a devirtualizációs találkozón, én meg elvileg holnap sétáltatom meg ex típusú lányt. Mi az, hogy mi az a devirtualizáció? Amikor a levelezgetős fényképlovagból vagy -macából hús vér ember lesz, és kiderül, hogy miért nem jön be. Na jó, nem mindig ez derül ki.

Szóval a mozi után még felugrottunk hozzánk, miután a 1/2 12-ig nyitva tartó Buddha bárban (nem linkelem, mert ne menjetek oda) 3/4 11-kor nem igazán akartak kiszolgálni. Pontosabban hát éreztette a pincér lány - és a nők ugye ebben jók - hogy ez nem fog menni. Úgy indított, hogy megkérdezte, hogy mit kérünk. Erre kicsit furán néztünk, mert nem annak a helynek tűnt, ahol a séf bemondásra rögtönöz. Mondtam, hogy hát talán kezdésnek megteszi az étlap is. Erre az volt a válasz, hogy 11-kor zár a konyha, ezért már lezárták. Érted? Én sem. A legtöbb szutyok boltban mániákusan előreállítja a biztonságo őr meg a pénztáros az óráját öt perccel, aztán az arcodba tolja, ha szóváteszed, hogy de hát még nyitva vannak. Na de ez? Na mindegy, azért felvetettem, hogy talán italt is könnyebben választanánk, ha hozna valami étlap félét. Kaptunk. De harcosanyu megjegyezte, hogy ő igazából egy levest evett volna, ami egyrészt 5 perc alatt elkészülne egy le nem zárt konyhában, másrészt meg én piszok jó vagyok benne. Igen, szerénykedem, de nem akarok nagyon beképzeltnek látszani.

Szóval feljöttünk hozzánk, és lett az. Aztán nekiálltunk fészbókon csekkolni a másnapi randi alanyát, a Trükkös faszit, és ha már itt volt és úgyis megjelent egy cikk az indexen a jó profil képről, akkor átnéztem és minősíttettem vele az augusztusban lőtt sorozatot. Hátha online nem a legjobb arcommal próbálkoztam eddig. Szerinte nem, majd meglátjuk, hogy hoz-e változást a csere.

Közben meg beesett egy levél a Nyilvános Lánytól, akit ugye kb. 1.5 nappal korábban elég rendesen leoktattam cserébe a tanárnénis vacilálós leveléért. Valahogy akkor egyből az ugrott be. Fiam, fiam, mondd meg, hogy mit kezdjek veled... Hát bazmeg talán hozd meg a saját döntésed, és ne tőlem várd. Főleg azt ne játszd el, hogy megkérdezel, aztán az ellenkezőjét csinálod. Ezt mondjuk Huszonsok éve még nem tudtam volna megfogalmazni, huszonkevés éve nem mertem, azóta meg nem került elő, de ahogy az előző bejegyzésből látszik, most pótoltam.

Fogadni mertem volna, hogy nem jön válasz, szerintem vacillált is rajta a lányka, mert eddig decensen mindig hajnalban válaszolgatott. Egy sort írt, amit ketten öt percig fejtettünk. Nekem mondjuk nem sikerült dekódolni első nekigyűrkőzésre, és Harcosanyu magyarázata is értelmetlennek tűnt, hiszen pont azt mondta három mondatban, amit a Lány írt öt szóban. Aztán pár óra múlva leesett. Azt írta, hogy ő most továbblép, pontpontpont. Illetve egyelőre továbblép. Eddig mondjuk tiszta volt. Aztán azt, hogy ha érdekel (ő engem), akkor még hallani fogok felőle. Elsőre azt hittem elkeverte a ragozást. Értelmes megoldás lett volna, hogy ha érdekel, akkor hallani fog felőlem. Vagy hogy ha én érdeklem őt, akkor én fogok hallani felőle. Persze itt a ha értelmetlen, mert azért ezt már tudnia kell. De a beszűkült agyammal és a teli hasammal nem értettem, hogy az érdeklődésem mégis hogy fogja indukálni azt, hogy halljak felőle. Na, aztán csak rájöttem, hogy az volt az üzenet, hogy majd keressem, mert a későbbiekben azért jó néven venné. Tarcsiba jó lesz.

Persze foglalkoztat, piszkálja az ösztönlényemet több okból is. Egyrészt négy (vagy a célcsoporthoz képest inkább tíz) év ide vagy oda - jól néz ki. Devirtualizálás előtt persze... Másrészt mocsok dolog, de nagy trófea. Harmadrészt persze az aberrációi miatt olyan szerepben próbálhatnám ki magam, amiben eddig nem. Én ott sok biztos nem lehetnék (túl durva, túl közönséges, túl lassú), vagyis megélhetném a saját határaimat. Lehet, hogy eddig is elértem őket, de ez nem derült ki. Na hát ez van jegelve pár hétre, addig meg próbálok nem belecsavarodni ex típusú lányba. Pl. a ma esti randi alkalmával.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://huvosvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr211782807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KenSentMe 2010.02.26. 05:21:48

Mi ez a sok utalás a régmúltra a blogban? 15 éve megtanulni egy rosszul fordított könyvből, 20 éve nem mertem volna megfogalmazni.. hogyhogy 20 éve? 20 éve még internet sem volt, éltek egyáltalán emberek akkoriban?

(Az viszont nagyon tetszik, hogy a blog teljesen gyakorlatias és tippeket ad.. tulajdonképpen minden poszt egy tipphalmaz.. talán ezt hívják konstruktív hozzállásnak, jaj, de fájóan ritka is ez.)

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.02.26. 11:47:00

@VRbagoly: Sok a régmúltra utalás? Hát talán régóta élek :). Vagy csak nehezen felejtek és szeretem meglátni a dolgokban az összefüggéseket, folyamatokat. Amúgy fogalmam sincs róla, meglep, hogy ez neked szemet szúrt.

Tippek? Hát igen, mivel sztorizgatós talán el vannak dugva. Amikor először felmerült a blog ötlete - régen, még nyár végén :) - akkor Harcosanyuval egy ilyen jólmegmondós tippblogra gondoltunk. Akkor sokat dumáltunk meg okosítottuk egymást és úgy tűnt, hogy egész könnyű lenne ebből egy olyan oktatós blogot írni, ahol a női meg a férfi oldal is elmondaná a véleményét. Aztán ez valahogy hanyagolódott, de még lehet, hogy itt előkerül, csak momentán egyikünket sem foglalkoztatják azok a kérdések. Talán áttúrom a csetlogokat, ha unatkozom és nem lesz témám.

Konstruktív - köszi :). Igen, sok helyen csak a nyavajgást lehet olvasni. Van több csajozós blog, a randi oldalak belső blogjain meg aztán főleg. És igazuk van az illetőknek, csak a hibáztatással nem mennek semmire. OK, ha szar paszban vagy kicsit jó érzés ventillálni, mindennőkurvázni/mindenpasiszemetezni, de ettől még legközelebb pont ugyanúgy fog járni az illető.
süti beállítások módosítása